Compensation Plan (bahasa melayu )

Pelan Pemasaran Infinity Downline
  • Hanya dengan memperkenalkan seorang (1) ahli, anda akan mendapat kembali RM80.00(usd25) anda.
  • Pembayaran terus. Semua ahli membuat pembayaran sesama sendiri secara terus dan tidak melalui syarikat.
  • Pendapatan anda dijana melalui sistem ‘Reverse 2 Up’.100% pulangan bersih dengan juga mendapat akses kepada produk-produk Infinity Downline yang x ternilai harganya.
  • Dapat menjana pendapatan pasif bulanan sebanyak RM80.00(usd25) daripada setiap ahli di bawah anda, pada setiap 30 hari.
 Anda perasan "point" yang terakhir?
Pendapatan pasif bulanan!! Inilah kunci kepada kejayaan sistem Infinity Downline ini. Anda tidak perlu asyik bekerja... dan setiap bulan harus bermula daripada awal kembali. "Work Smart!! Don't Work Hard." =D

Tahukah anda bagaimana syarikat-syarikat seperti Celcom, Maxis, TNB dll menjadi kaya raya? Mereka hanya hantar bil sahaja kepada anda setiap bulan. Inilah yang dikatakan pendapatan pasif bulanan tanpa memerlukan usaha yang sangat banyak. Anda bina sekali dan ianya akan bertambah secara berterusan. Justeru itu, Infinity Downline dilahirkan khusus untuk anda mengaut keuntungan yang serupa seperti syarikat- syarikat tadi..

Bayangkan...

Anda dapat menaja 10 ahli pada bulan pertama. Pendapatan anda = RM 1000. Selepas itu dapat menaja lagi 10 ahli pada bulan kedua. Anda akan mendapat RM1000 lagi, betul?? Salah!! Anda akan dapat RM2000 bulan itu . Jangan lupa pendapatan dari renewal mereka yang join bulan pertama dulu. Bayaran rm
80.00(usd25) perlu di maintain setiap bulan. Seterusnya bina lagi. Dapatkan lagi 10 ahli untuk bulan ke-3. Itu RM1000 lagi, betul tak? Ah ha… Saya tidak boleh perdayakan anda lagi. ^_^ Ya, anda akan dapat menjana RM3000 pada bulan ke-3!! Sudah melebihi dari gaji pegawai N41.. hehe

Ok, mari kita lihat dari sudut yang lebih mudah difahami sistem "Reverse 2up" dengan mengenepikan pendapatan bulanan Infinity Downline.
Katakan anda hanya dapat menaja 4 orang,
you aka anda
  1. Ellen ==> RM80.00(usd25) & balik modal
  2. John ==> RM80.00(usd25) passed up ke upline/direct sponsor anda
  3. Patty ==> RM80.00(usd25), 100% keuntungan
  4. Peggy ==> RM80.00(usd25) passed up ke upline/direct sponsor anda
  5. Aishah....dan seterusnya hingga infiniti adalah keuntungan anda 100%!!
 Sekiranya Ali menaja 4 orang juga, ahli yang ke-2 & ke-4 yang ditaja akan pergi ke upline/direct sponsor iaitu anda!! Begitu juga dengan Ahsan, Aishah.. dan seterusnya..

Ok, mari kita lihat video  potensi pendapatan melalui sistem Reverse 2 Up ini;


"Reverse 2up"
 

Ya!! Dalam masa 12 minggu anda berpotensi menjana pendapatan sebanyak RM819,000 sebulan.. WoW!!
menarik ? 
Walaubagaimanapun, mungkin jadual yang saya sediakan ini terlalu sempurna jika mengambil kira semua ahli baru dapat menaja 4 orang pada minggu pertama. Apa kata, anda hanya mampu menjana 10% dari jumlah tersebut.... RM81,900. Boleh pengsan tu. 

Jadi.. terpulang kepada anda bagaimana hendak menjana amaun tersebut, 12 hari, 12minggu, 12 bulan atau 12 tahun!! Remember..Work Smart!

 Anda sekarang sudah memahami bagaimana sistem ini berjalan ?. Saya yakin dan percaya, sekiranya seseorang itu telah menjadi ahli aktif Infinity Downline, beliau akan terus kekal aktif.. Anda tahu kenapa??

Saya telah nyatakan sebelum ini yang anda akan mendapat RM80.00(usd25) semula dengan hanya menaja seorang (1) ahli baru. Jadi, sekiranya ahli-ahli anda mempunyai hanya seorang ahli yang aktif di dalam kumpulan mereka, mereka masih berpotensi menerima RM160(usd50) dari sistem Reverse 2Up. Maka, mengapa mesti mereka meninggalkan program hebat ini? Justeru, kemungkinan adalah sangat tinggi mereka akan terus bersama Infinity Downline.

dan terus membayar anda RM80.00(usd25) setiap bulan sebagai pendapatan pasif sepanjang hayat.

Cuba fahami plan keuntungan yang bakal anda perolehi dengan paparan bergambar ini: 
Photobucket

AhLI 2 & AhLI 4  ADALAH BONES PENAJA ANDA.

Apakah risiko yang bakal anda hadapi dengan modal RM80(USD25)? Langsung tiada kerana anda telah balik modal dengan hanya menaja seorang Ahli Premier. Murah & mudah!


 


Popular Posts

Total Pageviews